Vardag, YouTube

Fortsättning

Jag känner att jag börjar komma igång nu mer & mer. BÅDE med träningen och med vloggen och snart också bloggen... Sedan sist jag skrev har jag redan hunnit publicera 2 nya vloggar, så det är ett ypperligt tillfälle nu att glutta ikapp vad jag & vi har haft för oss dom två senaste veckorna här i Bruksvallarna här nedan. Träningen har varit kämpig delvis, just med motivationen, men så kan det vara på hösten och det är okej. Jag känner ändå att jag har gjort ett bra jobb och den senaste veckan bestod av tre tuffare intervallpass - så vi är på gång mot premiäääär!

Glöm inte att prenumerera om du gillar mina vloggar och min plan är att fortsätta publicera vloggar/videos varje vecka. Den största delen av mina visningar kommer från icke-prenumeranter så in och STÖTTA nu och PRENUMERERA!

Och på tal om vi är på gång om premiär, premiär på skidor och tävlingspremiären så har det i skrivandets stund kommit SNÖ här i Bruksvallarna! Sån där riktig kallsnö, inget slask utan r-i-k-t-i-g SNÖ! Och nu ser jag solen skina upp över fjällen där borta. Åh, jag får ett sånt lugn i själen. I Bruksvallarna med snötäckta fjälltoppar, JAG ÄR HEMMA! <3

Gillar

Kommentarer