Vardag

Hemma i Sandviken

Hej måndag!

En måndag hemma i Sandviken.
Enligt min "sov-app", använder en som heter "Sleep Cycle", hade jag 100% på min sömn inatt och en sovtid på 8:40h. OCH eftersom vi slog om till vintertid natten till söndag kan jag lova att jag sov MINST 9h då och då hade jag 98% på sömnen. Så svar ja, jag vaknade utvilad även idag! Men... tävlingsbakis! Eller var jag bara FÖR utvilad och FÖR seg? Nja, låter bättre med tävlingsbakis haha...

Uh, jag hade en extremt seg förmiddag och lunch. Kom igång där efter 14-tiden när jag fick min tredje kaffe för dagen.
Men jag ska inte klaga, hade en lugn skön morgon med en längre frukost och några avsnitt av serier. Sedan mötte jag upp pappa för en lunch hos min lunchsponsor här hemma, Restaurang Bistro Oden. Därefter begav jag mig till Falun för att träffa min tränare Emma. Det var evigheter sedan vi sågs p.ga. lite olika omständigheter och det som kallas livet men nuså fick vi äntligen till det! Jag måste erkänna att jag inte alls var sugen först, tävlingsbakis som man var, men eftermiddagen blev superbra och jag fick massvis med energi till att fortsätta framåt nu.

Vi kikade på tekniska delar på skejten (jag vet inte om jag ska skriva skate eller skejt???), 2:ans & 3:ans växel samt lite grann på stakningen. Fick med mig några bitar att jobba vidare på nu, VARJE pass ska det in! Sen ska jag jobba på rumpan... Alltså jag måste bli starkare! Jag fäller in knäna när jag åker nästan heeela tiden i alla växlar & stilar. Lär ta och skaffa mig lite kontakt med röven så den kan hålla emot och så att jag på köpet kan åka S.N.A.B.B.A.R.E och mer ekonomiskt!

Japp, det var kvällsuppdateringen här från gästvåningen och sängen hemma hos "svärföräldrarna". Det smattrar på fönstret här på snedtaket. Det regnar ute. Och 10 plusgrader (!) har det varit idag, rena rama sommarvärmen kändes det som. Höll på att svettas ihjäl med en tröja och dunväst. Mama mia.

Imon tisdag är planen:
Sovmorgon
Chill förmiddag
Kl.11 Hälsocentralen för spirometri
Lunch på Oden
Kl.15-17 städa i lägenheten
Middag hos mamma & pappa

Slänger in några bilder från helgens klassiska lopp, oredigerat. Godnatt.

Gillar

Kommentarer