Vardag, YouTube

I Bruksvallarna

Hej, halloj, halliiii!

Här sitter jag, som så många gånger förr, i Bruksvallarna, i familjen Femlings hus. Men denna gång med helt andra förutsättningar. Anders är här, Nala är här, det står ouppackade flyttkartonger i några utav hörnen. Vi har precis FLYTTAT HIT! Japp, så sant som det är sagt - vi har, på obestämd tid, men preliminärt till 1 maj, flyttat hit till fina, härliga Bruksvallarna!


Jag har SJÄLVKLART filmat alltsammans, så jag babblar inte på så mycket mer här i text utan den som är intresserad får mer fakta i videon och kanske ett gott skratt också. Väldigt nöjd med denna redigering av videon! Det tråkiga är att ofta är de videos som man är mest nöjd med, innehåll & redigering, det är dem som till en början får MINST med visningar. Suck... Och min lilla sommar-recap som jag la ut här för en vecka sedan bara bombarderades med visningar (om jag jämför med mina tidigare visnignar) och jag fick dessutom 10 nu prenumeranter bara sådär. Hmm, kanske borde filma lite mer träning framöver? Eller vad ger egentligen visningar? Har man tur? Är thumbnail för tråkig och intetsägande? Vad lockar? Eller är det bara tillfälligheter när man har ett sådan liten kanal som jag har? Jaja, jag är nöjd och det är roligt. Det är väl det viktigaste för mig!

Jag har bestämt mig för att satsa ordentligt nu på min kanal & på denna bortglömda hemsida och blogg nu när jag bor här i Bruksvallarna. Jag kommer få mer tid till detta och jag tänker att det kan vara intressant att följa med på detta äventyr. Nåja, titta på videon nu så återkommer jag snart här. See yah!

Huset-i-Bruksvallarna

Gillar

Kommentarer