Vardag

Inte en vanlig dag

Haha, nu när ni läser detta kommer ni tro att jag är knäpp!
Men igår var faktiskt inte en helt vanlig dag... Det var väl en vanlig torsdag egentligen men Anders var på utbildning hela dagen på sitt nya jobb i Ramundberget. Därför var den annorlunda, det var bar jag och Nala hemma. Och så kommer också framtiden att se ut.

På måndag börjar Anders sin anställning på sitt nya jobb och kommer först och främst att arbeta dagtid. Då blir det lite ändringar här hemma, i Bruksvallarna. Tidigare har det mest varit han och Nala, eftersom jag har haft min träning varje dag, och ofta två pass per dag. Han har njutit av sin lediga tid, semester, arbetslöshet eller mellan-två-jobb-tiden kan man kanske kalla det. Så nu framöver kommer Nala få ensamtränas ännu mer på dagarna. Hon får träna på att vara ensam hemma medan Anders är på sitt jobb och jag på mitt, träningspassen alltså. Det som är underbart med skidåkarlivet är att det oftast är hemmet som är ens arbetsplats. Eller ja, skogen, skidspåren - och man kan utgå från sitt hem!

Så ja, ändå en "speciell" dag haha. En blink av det som komma skall.
Jag tycker faktiskt det ska bli skönt att Anders ska börja jobba, om man får säga så? Förstå mig rätt nu, den tid vi har haft ihop vi tre har varit fantastiskt och det har funnits helt andra möjligheter till att hitta på massa äventyr. Och jag har oftast haft maten serverad på bordet när jag kommit hem från träningspass vilket har varit magiskt. Men jag saknar min lilla "ensamma tid". Tid där jag bara behöver anpassa efter mig själv, och bestämma om tv:n ska vara på eller av. Om jag ska chilla, gå omkring och dona eller fokusera på att redigera en vlogg. Ja, Nala då förstods, hennes behov finns ju också såklart. Men det ska bli liite skönt att ha dagarna i eget bestämt tempo. Ibland chillar jag mest mellan träningspass men oftast får jag väldigt mycket gjort när jag väl bestämmer mig.

Och jag känner att jag börjar hitta rutiner som jag vill följa. Sätt att ta sig ann dagen på, att bocka av på "att-göra-listan". Skönt, mycket skönt. Att hitta ett läge där jag trivs men samtidigt utmanas. Jag kan inte bara "vara" jämt, även fast jag har behövt just det under hösten för att hitta tillbaka till motivationen och att ens orka göra saker. Men jag känner nu att jag behöver stimulans, om det är ett tufft intervallpass som ska genomföras med rätt mål och fokus eller om det handlar om att ringa ett jobbigare samtal men som i slutändan leder till framsteg och något gott.

DET DÄR... var lite fredagsbabbel det!
Nu ska jag nog börja förbereda fredags-pizzan. Ja, det är sant! Det kommer bli pizza ikväll. Från att ha haft riktiga svenne-fredagar med TACOS och Idol de senaste 5 fredagarna vi varit tillsammans här kommer det ikväll att bli PIZZA. Men Idol kommer nog inte undan, det ska jag se också. Hihi.

Gillar

Kommentarer