Vardag

Komiskt?

Komiskt att jag i mitt förra inlägg skrev om förkylningar och om att dem sätter stopp?!

Jo tack, en tredjedel av världen sitter i karantän och folk DÖR. Människor DÖR! Corvid-19 kallas det - CORONA.

Därmed blev kvarvarande skidsäsong inställd... Detta har jag vetat i snart en månad nu, men jag visste inte det när jag senast skrev ett inlägg här. Att de där nedrans förkylningarna, och corona, skulle sätta stopp för resten av skidsäsongen, varsla och permittera människor i min närhet, komma med restriktioner efter restriktioner och ställa in och skjuta upp match efter match, idrott efter idrott och evenemang efter evenemang. Och företag, hejdå. Ekonomiska kriser, varslade människor. TACKSAM är jag, att jag har ett jobb och att det kommer en lön den 24: april - T A C K S A M!

Men jag känner mig inte redo än, att sammanfatta säsongen som var? Och jag känner inte heller att jag vill stapla upp månad efter månad, tävling efter tävling, hur det gått och hur det har känts. Det kanske jag får inspiration till när jag har satt mig ner och planerat inför det kommande, nya träningsåret. Att säsongen skulle ställas in när jag precis kommit igång efter de där förkylningarna blev snopet, tomt. Men samtidigt hade det något bra med sig, jag kunde börja jobba på Willys igen och se till att lönen kommer in på personkontot i några månader framöver.

Det tråkiga med denna vinter var att det aldrig riktigt blev någon vinter här hemma, i Sandviken och Gästrikland. Jag hann åka 2 pass på natursnö spåren i Högbo.. TVÅ PASS! Fy bubblan alltså. Jag längtar nu som attan till torsdag 9 april, skärtorsdagen - då far jag till fjällen för 1,5 vecka med vinterlandskap och skidor. DET kommer bli mitt riktiga avslut på denna korta och konstiga skidsäsong. Tills dess så kommer en bild igen från natursnö spåren i Högbo, från den där soliga härliga dagen jag minns tillbaka på 2020,

Gillar

Kommentarer