Vardag

Nu skriver jag bara!

Ja, så kände jag nu!
Jag vet som vanligt, att bloggen har stått TOM! Även fast jag fick en del hejarop efter att jag började publicera lite löpande inlägg här med dessutom, nytagna bilder(!) till så har saker bara kommit i vägen, till en början i alla fall... Under vintern nu så har ju tävlingarna bytt av varandra och jag är ju inte (än) någon världscup eller VM-åkare, men min längsta visit borta från Bruksvallarna blev ändå 16 dagar där det var tävlingar från Borås i söder och Boden i norr.

PROBLEMET nu har varit att jag vet att det var så längesen jag skrev så jag vet liksom inte HUR eller VART jag ska börja. Ibland så är jag jätteinne på att skriva om hur tävlingarna har gått och då känns det konstigt att "komma tillbaka" till bloggen och inte nämna det alls... För nu senast har jag känt att jag bara har velat komma in här och typ säga hej, och skriva om något som jag tänkte på just DÅ. Och ja, varför inte? Varför inte ha det så? Vloggen finns ju och det är ändå där jag lägger ner mest krut på att visa och berätta hur det är att leva detta liv som elitsatsande skidåkare och det är ju egentligen där jag kommenterar tävling efter tävling, pass efter pass. Jag kanske ska låta bloggen vara lite mer för tankar just nu?! Ibland kanske det är träning eller någon tävling jag vill skriva om och ibland kanske bara berätta att det har kommit massor av snö, att frukostgröten var god och att helgen innehöll lyx med mina mått mätt. Ja, det är ju egentligen så jag vill ha det, så varför krångla?

Välkommen tillbaka hörni!
Jag skulle egentligen i min högsta dröm vilja strukturera om bloggen. Egentligen skapa en egen hemsida, någon där ute om kan något om detta? Jag känner att jag inte har tiden, eller det vill säga har tålamod till ATT lägga ner tiden. En hemsida där man tydligt och enkelt kan hitta till alla mina kanaler, tankar, idéer och sponsorer. Hjälp?!

Gillar

Kommentarer