Vardag

Som jag njöt...

...av den soliga och sköna veckan (eller 5 dagarna) hemma i Sandviken!
Och vilken jäkla tur vi hade med vädret? Jag satt ute fler frukostar än vad jag satt inne, jag solade i BIKINI, middagar, luncher - UTOMHUS! I t-shirt eller bara en tunn tröja.

Herregud, vem kunde tro det? Att gå från tjock dunjacka till bikini?
Vädret här hemma i Bruksvallarna (ja, Bruksvallarna är ju också hemma? haha) har ju varit k a t a s t r o f. Regn och massvis med plusgrader, gissa om det har gått hårt åt snön? Åh, jag som ändå trodde att vintern skulle vara kvar och att jag skulle få några fina skarepass innan våren och sommaren verkligen är här? Jag har inte varit upp på fjället än så jag ska inte säga för mycket än. Det kan mycket väl vara åkbart där uppe. Jag såg faktiskt ett nytt skatespår upp mot Mittåkläppen igår. Men jag ör på nått sätt inte... sugen? Inte speciellt sugen att leta mig på snö men ÄNDÅ är jag "rädd" för att missa fantastiska vyer, skidåkning långt in i maj som jag aldrig har upplvet förut, magiska dagar... Men vem säger att jag måste leta mig uppöver? Nej, det är väl ingen förutom mitt eget huvud?

Jag fortsätter denna vecka som en vilovecka. Får in 1 intervallpass på bandet och 2 lättare styrkepass, det är de jag har planerat. Laddar för att starta mitt nya tränings år nästa vecka! Jag har lite annat att dona i nu, saker att ta tag i. Ajemen!

Gillar

Kommentarer