Tävlingar, YouTube

Välkommen 2021!

Så har det nya året knackat på dörren, julen är förbi och det nya året har firats in!
Så vad har hänt?

Mitt december var verkligen magiskt!!
MYCKET tid i köket till bakning och matlagning och MYCKET träning. Det skvallrar ju mitt senaste inlägg om som jag ju döpte till "Högvecka". Träningen har flutit på och min kärlek till att baka och laga mat har väckts till liv! Jag kan väl inte säga att jag har varit någon mästare i köket och verkligen inte när det gäller bakning. Jag har liksom aldrig bakat... Jag har gjort mina dadelbollar och kokat min gröt med en twist. Visst jag är duktig på att ta till vara på mat och hitta på olika rätter men jag är väl ingen finlagare direkt. Men nu lär jag mig, bakverk och rätter blir magiska och vissa misslyckas. Jag märker att jag liksom LÄR mig, jag PROVAR mig fram. Såå tacksam att jag har kunnat lägga så pass mycket tid i köket som jag har gjort och fortfarande gör. Det blir liksom en harmoni här, det mesta som ska göras det är att genomföra TRÄNINGEN på ett bra sätt, sova ordentligt och äta. Sen är det vardagssysslorna, men dem sysslar man ju inte med exakt varje dag och dessutom är dem ju rätt tråkiga ;) Därför har det varit både härligt och häftigt att få experimentera i köket!

I julklapp fick jag dessutom den bästa jul-klappen en skidåkare kan få! Förutom att det bästa var att vi hade möjligheten att åka hem till Sandviken och fira en corona-säker jul med våra familjer där alla var friska var att jag efter nyår fick åka iväg på SKIDTÄVLING. Den cuptävling som blev inställd i mitten på december som skulle ha utspelat sig i Piteå gick nu av stapeln i Östersund helgen 8-10 januari. SÅ KUL!

Därför lägger jag in min första video för 2021 på min kanal här under. En sammanfattning av tävlingarna och att vardagen som sedan har börjat om här i fina Bruksvallarna. Ni får en update i videon så hörs vi snart igen.

Kram på er som hittat hit!
Ha en fortsatt fin dag.

Gillar

Kommentarer